Shporta e blerjeve

Përshkrimi Madhësia Sasia Fshije Çmimi
K25279
FARMERKA PËR FEMRA

34.90€

Zgjidhni madhësinë:
25
26
27
28
29
30
31
32
Zgjidhni Gjatësinë
Koha e arritjes së produktit: 24.07.24 / 25.07.24

Ne ofrojmë këto mënyra të pagesës:

   


Specifikim Ngjyra: MID-MID INDIGO
Shteti:
Materiali: %100 PAMUK
Description: WOMAN TROUSERS

Transport falas për të gjitha porositë mbi vlerën 30.00€ brenda Kosovës Ne do të mundohemi të sigurojmë një dërgesë të saktë dhe të shpejtë të porosisë tuaj, duke bashkëpunuar me një kompani që siguron shërbime postare. Megjithatë, është e rëndësishme të kuptoni se kjo kompani ka Kushte dhe Terma për të cilat ne nuk mbajmë përgjegjësi në momentin që artikulli/artikujt janë në lëvizje, pra jashtë magazinës sonë. Dërgesa e porosisë mund të ketë vonesa për çdo faktor që pengon rrjedhshmërinë e procesit të transportimit të porosisë.

14 ditë mundësi ndërrimi dhe kthimi në njërin nga dyqanet tona Ne ju ofrojmë mundësinë e shkëmbimit dhe kthimit të artikullit/artikujve të blerë online. Shkëmbimi dhe kthimi e tyre mund të realizohet fizikisht në njërin nga dyqanet tona (LTB JEANS, KOTON, BATA, GRAFITI) duke përmbushur kushtet për shkëmbim/kthim, të qëndroni brenda afatit kohor 14 ditë nga koha kur është pranuar porosia, të prezantohet kuponi origjinal tatimor para ekipës në dyqan dhe artikulli/artikujt që do të shkëmbehen ose kthehen të jenë në gjendjen e tyre origjinale dhe me të gjitha etiketat. Në situatat kur dëshironi të ktheni artikullin/artikujt ju do ta pranoni shumën e paguar në para të gatshme. (Kostoja e transportit e llogaritur në kupon fiskal nuk mund të kthehet tek ju). Ne nuk ofrojmë mundësinë e shkëmbimit/kthimit përmes shërbimit postar..