Hill Group - Online Shop

Shporta e blerjeve

Përshkrimi Madhësia Sasia Fshije Çmimi
K4451
BIKINE TË POSHTME PËR FEMRA

Tani 4.99€

7.95€ (-37%)
Ngjyra
Nuk ka stok
Ngjyra: 999-BLACK
Shteti:
Materiali: TRENDS
Description: Bikine t'poshtme
Si te porositni?
WhatsApp
Dorëzohet mes datave : 28.02.24 / 29.02.24

Mënyra e pagesës:

   


hillgroup.shop do te mundohet gjithmone qe te siguroje qe ju te mos keni asnje problem me ardhjen e dergeses tuaj. Dergesa do te kryhet nga nje kompani transporti e cila ka kushtet dhe termat e veta te cilat ndryshojne dhe per te cilat ne nuk mbajme asnje pergjegjesi ne momentin qe artikulli eshte ne levizje, pra eshte jashte magazines tone. Mallrat mund te vonohen per shume shkaqe njera prej te cilave mund te jene forca madhore te tipit, kushtet atmosferike te renduara, bllokime rrugesh tokesore per shkak punimesh apo cdo lloj faktori tjeter qe e pengon rrjedhshmerine e procesit te transportimit te mallit.


Si klient juve ju lind e drejta per te nderruar artikullin. Artikulli/artikujt e porositur duhet te nderrohen ne dyqanet qe jane nen menaxhimin e Hil Group si LTB Jeans, Koton, Grafiti dhe Bata me paketimin dhe ambalazhimin e tij, te mos jete perdorur dhe te shoqerohet me te gjithe aksesoret, udhezime te ndryshme perdorimi (nese ka), kupon origjinal tatimor qe verteton blerjen e artikullit. Pa kuponin ORIGJINAL TATIMOR nuk lejohet nderrimi i artikujve. Produktet e kthyera te cilat kane mangesi, demtime, jane te perdorura apo te ndotura nuk do te pranohen nga hillgroup.shop.