Hill Group - Online Shop

Shporta e blerjeve

Përshkrimi Madhësia Sasia Fshije Çmimi
16132
FARMERKA PËR MESHKUJ

Tani 24.99€

49.95€ (-50%)
Zgjidhni Madhësinë
31
40
42
Zgjidhni Gjatësinë
Ngjyra: 52885
Shteti:
Materiali: N/A
Description: Farmerka
Si te porositni?
WhatsApp
Ky produkt dorëzohet mes datave : 20.06.24 / 21.06.24

Ne ofrojmë këto mënyra të pagesës

   


Ne do të mundohemi të sigurojmë një dërgesë të saktë dhe të shpejtë të porosisë tuaj, duke bashkëpunuar me një kompani që siguron shërbime postare. Megjithatë, është e rëndësishme të kuptoni se kjo kompani ka Kushte dhe Terma për të cilat ne nuk mbajmë përgjegjësi në momentin që artikulli/artikujt janë në lëvizje, pra jashtë magazinës sonë. Dërgesa e porosisë mund të ketë vonesa për çdo faktor që pengon rrjedhshmërinë e procesit të transportimit të porosisë.


Ne ju ofrojmë mundësinë e shkëmbimit dhe kthimit të artikullit/artikujve të blerë online. Shkëmbimi dhe kthimi e tyre mund të realizohet fizikisht në njërin nga dyqanet tona (LTB JEANS, KOTON, BATA, GRAFITI) duke përmbushur kushtet për shkëmbim/kthim, të qëndroni brenda afatit kohor 14 ditë nga koha kur është pranuar porosia, të prezantohet kuponi origjinal tatimor para ekipës në dyqan dhe artikulli/artikujt që do të shkëmbehen ose kthehen të jenë në gjendjen e tyre origjinale dhe me të gjitha etiketat. Në situatat kur dëshironi të ktheni artikullin/artikujt ju do ta pranoni shumën e paguar në para të gatshme. (Kostoja e transportit e llogaritur në kupon fiskal nuk mund të kthehet tek ju). Ne nuk ofrojmë mundësinë e shkëmbimit/kthimit përmes shërbimit postar.